News

Evenimentul de data trecuta

Între 31 mai si 5 iunie va avea loc prima editie Maker Week Brasov – editie organizata în 28 de tari în cadrul European Maker Week, un eveniment dedicat tuturor makerilor si inovatorilor din Europa; este o initiativa promovata de Comisia Europeana, implementata de Maker Faire Rome în colaborare cu Startup Europe.

QUIB, Hof Cafe, Laborazon va invita la o serie de initiative în cadrul Maker Week Brasov sa vedeti si sa puneti în practica idei, proiecte, prototipuri, produse inovative, inventii si sa discutm despre creatorii din zona. Credem cu tarie ca un instrument excelent pentru a rezolva problemele noastre de zi cu zi este creativitatea, iar Maker Week Brasov este locul de întâlnire pentru acestea.

https://www.facebook.com/events/1600594439968909/

Agenda Maker Week Brasov |
Marti / 31 mai

Conferinta Maker Week Brasov | HOF CAFE
Vorbitori:
Miruna Amza
Symme3D
Gabriel Lenghel, Atelier Lenghel
Ionut Tata, QUIB
Alina Floroi, Laborazon Maker Space

Miercuri, 1 iunie
Filme despre makeri curatoriate de Alina Floroi, Laborazon Maker Space

Miercuri – Vineri / 01 iunie – 03 iunie
Vom lasa câteva imprimante 3D în localuri din centrul istoric. Acestea vor crea produse constant, oamenii pot afla si vedea în timp real care sunt principiile imprimarii 3D, beneficiile si multe altele.
Produsele create vor fi puse în vânzare în cadrul unui makers fair de la finalul evenimentului

Sâmbata / 04 iunie
Ziua portilor deschise la QUIB!
Va invitam sa vedeti cum arata atelierele QUIB, ce produse cream, ce produse puteti crea, ce unelte avem si sa ne cunoastem mai bine.

Pentru înscrieri la conferinta, va rugam sa completati acest formular: http://goo.gl/forms/DzKdD0qnTt